onsdag 2 mars 2011

Trött idag

Skjutsade maken till lastbilen i morse. Efter det for jag och hängde med Garfield några timmar innan jag begav mig ut på stan för att träffa Irina.
    Jag var som vanligt jätte hungrig så vi gick och åt, eller JAG åt Irina titta på.
    Strosa runt på stan och kikade på grejer utan att egentligen hitta något. Det jag behöver är solglasögon.
    Sedan blev det en Budapestbakelse och kaffe på NK. NK är och förblir det charmigaste cafét i stan mest på grund av deras gamla inredning och stentrapporna som blivit nednötta av gäster som sprungit i trapporna  i över åttio år. Min mamma brukade sitta där när hon var ung.
    Benji har har en kompis med sig från skolan. Jag har tvingat dem att vara ute och sedan har jag in i det sista hållit dem från att sitta vid tv-spelet. Nu spelar dem för fullt.
    Dennis och jag har städat lite, bakat cookies, sett Nicke Nyfiken Filmen och nu har vi ritat.
    Maten står i ugnen. Det blir kyckling, ris och wokgrönsaker.
    Det blir nog en tidig kväll i kväll. Är så trött. Har börjat läsa "Dyngkåt och hur helig som helst", snacka om att igenkänningsfaktorn är stor på en del fronter.
    Har end el filmer jag ska se snart oxå, men jag tror att jag sparar en del av dem till nästa vecka då jag bor på heltid i Helenas lägenhet. Jag och Benji ska hänga där tillsammans några dagar tänkte jag så att jag får lite egentid tillsammans med honom på hans sportlov.
    Daniel ska inskolas lite på sitt nya jobb nästa vecka, hoppas det går bra för honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar