fredag 17 augusti 2012

My instadays

Vi har fiskat, badat , lekt affär, tittat på lastbilar, hälsat på folk, varit på busplaneten, tränat, jobbat och chillat!

torsdag 2 augusti 2012

My week at Instagram


Bildregn utav bara hvete. Men en bild säger ju mer än tusen ord, så dagens blogg-inlägg är ju mer eller mindre en kortare bok!

Sliten så att säga!

    Anna fyllde ett år närmare det oundvikliga i tisdags och det firade vi med att käka sushi och cakepops och dricka massor av alkoholhaltiga drycker. Någon gång unde kvällen så ställde vi in oss i "fjortisläge" och vet ni vad.....det var roligt. Det var jätte roligt tills jag vaknade dagen efter med två högljudda och påträngande barn och en make som tyckte att jag fick skylla mig själv för att jag var bakis.....jag skyller på Anna.
    Maken tvingade med mig till att fiska i Obbola. Så medan han fiskade försökte jag pussla ihop en hel del dimmiga och ännu fler svarta bitar från tisdagskvällen. Minnesluckor mina vänner är aldrig ett bra tecken och en orsak till legetim ångest. Mina minnesluckor skyller jag på tequilan, och Anna.
    Det här med att ligga i soffan och titta på film, dricka colacola och käka pizza en standard bakisdag är ju tydligen bara att glömma när man har barn och allt vad det innebär. Men jag fick mig en pizza och massa colacola tillslut!