tisdag 31 maj 2011

Migrän och allt annat som måste göras

Jag måste verkligen städa det ser ut som en orkan dragit fram.   Sedan måste jag skriva klart mina inlämningsuppgifter innan fredag.  

Ska försöka hälsa på Sara för att framförallt träffa Oscar.

fredag 27 maj 2011

Indisk lunch

Idag ska de indiska utbytesstudenterna bjuda på en indisk lunch de själva tillagat. Jag har fått smaka och kan ju redan på förhand meddela att det tåras i ögonen och näsan börjar rinna omgående, alltså starkt nå så in i norden, men gött.   

Ikväll ska jag och Benji på bio och se piratfilmen, 

I helgen skall jag oxå jobba lite, det känns bra.


torsdag 26 maj 2011

Spindel i ögat

Dennis har kommit in i någon trotsperiod igen, iofs mildare än tidigare. Jag/vi måste verkligen tänka på vad vi säger då Dennis gärna upprepar allt men helst de ord man inte får säga. På konsum i går skrek han ett av de orden högt, jag låtsades inte om någonting när hoppades att ingen uppfattade vad han just sagt.  Han har oxå börjat kontrollera om man har spindlar i ögonen, varför kan man ju undra.

Nu är det nära tills skolan är slut och jag faktiskt har en utbildning.  Trivs bra på praktiken. Har tagit på mig lite extra jobb nu för att se hur det går. Pengarna kommer iallafall vara ett plus, man kanske bara ska bita ihop så man får en inkomst.

måndag 23 maj 2011

Skrot är vackert

Hälsade på maken på skroten. Det är spännande att titta sig omkring på skroten. Tänker att om man var där som barn så skulle saker och ting ha varit ÄNNU mer spännande.

Skrot är oxå vackert har jag kommit fram till.







fredag 20 maj 2011

Storsjung

Idag är det fredag. Har "jobbat" och varit hos barnmorskan. Nu har vi storsjung på jobbet och det är ju roligt, om man kunde sjunga.     
 
I morgon ska vi på grillfest i vännesby och innan det ska vi kanske på Folkets bio och titta på en barnbio med Dennis.      


lördag 14 maj 2011

Roar mig på arbetstid.

Sitter nere på Balders och lyssnar på massor av skickliga musiker.  Som sagt fick jag bäst praktik eller. .sedan ska jag hem till mina pojkar för lördags mys.


onsdag 11 maj 2011

Hög feber.

Dennis har hög feber och är helt däckad. Vi hälsade på hos mamma en stund, men väl där blev han sämre så vi skyndade oss hem.  Det värsta med de små sjuka är att dom inte får i sig något.                           
Synd på det fina vädret att inte få vara ute och greja.  Längtar efter resten av familjen.  
 
Sist men inte minst så vill jag gratulera Sara med familj till lillebror! Längtar tills man får träffa nykomligen. Börja själv längta efter bebis.


tisdag 10 maj 2011

Sommarsjuk!

Dennis kom i natt och var alldeles brännhet. Inte förvånad då det var ett tag sedan han var sjuk och jag dessutom börjat min praktik, och då brukar lillkillen ha en tendens att bli sjuk.  Min lärare skulle ha gjort besök idag dessutom men det fick ju avstyras.   Jo och det blev ju sommar över en natt oxå så det inviger vi i vanlig ordning med någon sorts sjuka.                               
Jag funderar lite på hur jag kommer att palla att vara mammaledig i framtiden, men tänker då samtidigt att det troligtvis är många som kommer vara mammaledig samtidigt och att det inte borde vara några problem att sysselsätta sig.   Men det är så tråkigt att vara hemma. Jag hittar iallafall projekt att sysselsätta mig med, som typ att slita bort plastmattan i hallen och köket, det ska bli nästa projekt. 

Nu bli. Det att slumra i soffan medan Benji spelar little big planet2 och Daniel pysslar med Dennis. Kram

måndag 9 maj 2011

Sommarväder

Idag är det sommar, och jag är inte klädd för det. Stödstrumpor är inget att föredra i denna värme. Fy fän.

Måndag

Ligger i soffan och myser med Dennis och tittar på Vakna med the Voice!  vilket inte är helt fel.
     
Dagen består av praktik ikväll vilket jag ser framemot.                    
 
Jag har inte mkt att tillägga förutom att jag vill ha en sommarstuga  att bara fara och slappa i hela sommaren. Var och kikade på min dagmammas stuga ute i obbola som är till salu, synd bara att den är så dyr för den hade varit perfekt på alla sätt.                
Kram på er alla


söndag 8 maj 2011

Söndag

Dagen har ägnats åt vila och plugg än så länge. Råkade trycka i mig en 200g chokladkaka medan jag skrev skoluppgifter och det gjorde mig knappast piggare.  Jag, maken och Dennis käkade på Frasses, och pojkarna hittade lekhörnan ganska omgående.
Middag blir pannkaka hos mamma.     Benji kommer till mig idag och han är efterlängtad. 
    
Jag är så trött nu förtiden. Det värsta med att vara i det här tillståndet är inte smärtan eller det faktumn att man känner sig lika stor som king kong utan det är den enorma tröttheten som aldrig verkar gå över hur mkt man sover.                                   


lördag 7 maj 2011

Tapet

Jag har varit på Färg och tapet på västerslätt och låtits inspireras till Dennis rum, badrummet, vardagsrummet och ja i princip alla rum guida huset. Önskar jag hade pengarna och en gubbe som orkade fixa allt. Nu blir det glass.


torsdag 5 maj 2011

Alldeles själv.

Sitter på fd Starz och har ätit en tråkig grekisksallad som mest gav mig en svidande gom. Försökte få med mig Anna på lunch men hon ignorerade mina desperata ringningar. Daniel hade fullt upp på sitt jobb.  Har bokat biljetter  till Magnus B den 3 juni.  Nu ska jag på studiebesök på ett nödvändigt och intressant ställe.


onsdag 4 maj 2011

Musik?

I morgon så är det musikafton på min praktikplats. Hur tur har inte jag som får ha en praktik på ett ställe med musikarrangemang. Jag fick det nog bäst hörrni.               
Ikväll äter jag och dennis middag hos mamma.  Jag saknar benji.

måndag 2 maj 2011

Sköna Maj?

1. Benji och jag käkade mjukglass på torget
2. Benji och Dennis ror sig med att göra våran uppfart mer färgrann
3. Garfield gosade nästan ihjäl Benji och han gosade tillbaks.
4. Bröderna Brothers på stan
5. Enad vänsters första majtåg var mäktigt i år.
6. Dennis är inte imponerad
Inte mkt händer och fötter just nu. Jag påbörjar sista praktiken i morgon och det ser jag verkligen framemot. Sedan är jag färdig undesköterska. Jag håller tummarna för att den psykiatriska inriktningen kan vara något för mig.
    Annars längtar jag efter att få träffa Helena som nu varit borta länge. Det skall oxå bli roligt att få gå över till min nya nästan granne Tessan och se hur fint dom fått det.
    Längtar oxå tills vi ska fira att mitt första mål som ombud i tingsrätten ledde till en vinnande dom för Irina, för det är klart att det hade med mina skills som amatöradvokat att göra att vi vann..................
    Det är idag andra maj och det har snöat till och från hela dagen, whats up with that liksom?

söndag 1 maj 2011

1maj

Idag har vi varit på första maj demonstrationståg. Vi gick tillsammans med Anna och hennes familj.
Pojkarna var oxå med.
Nu är Benji hos sin far och det känns riktigt tomt utan honom.  Jeppe far hem till strängnäs ikväll.             
Nu ska jag ligga med fötterna i högläge resten av kvällen då jag är helt slut som artist.